Snow White

Snow White

marți, 21 octombrie 2014

Graphic Arts & Media Business Review, Imaginea Revoluției Române și a revoluționarilor

Reluăm anunțul făcut 12 octombrie pentru a-l completa cu unele informații:

În 2014, la un sfert de veac de la istoricul an 1989, vă invităm la o întâlnire în data de 27 octombrie (luni), când prieteni vechi și noi se vor aduna laolaltă pentru a se gândi împreună ce pot să organizeze, în decembrie, în memoria martirilor și pentru sărbătorirea luptătorilor în viață. Nu este o zi festivă, ci una “de lucru”. Cu binecuvântarea Sf. Dimitrie, spre finalul Anului Recunoștinței, vom desfășura și noi câteva activități prin care să aducem un omagiu Revoluției Române, revoluționarilor români și ai altor țări.
Vom începe prin a constitui echipa care va realiza numărul special dedicat Imaginii Revoluției de la 1989 din Graphic Arts & Media, revista dedicată tuturor tipurilor de media și promovării imaginii. A discuta și definitiva conceptul, rubricile, editorialele. A stabili parteneriatele.
Pe lângă invitații noștri (oficialități, ziariști, preoți, profesori, scriitori ș.a.), vor putea intra în sală membrii atelierului de creație Perpessicius – Crihană, redactorii și colaboratorii revistelor Editurii Perpessicius și revoluționarii (pe care ii rugăm să prezinte legitimația și să se înscrie în registrul cititorilor menționând această calitate, de revoluționari).

Vă mai rugăm să pregătiți atât propuneri pentru conținutul revistei (inclusiv articole întregi, dacă doriți și dacă le veți avea deja redactate), cât și pentru alte proiecte având aceeași temă: Un sfert de secol de la istoricul an 1989. De asemenea, formulați în scris orice întrebări aveți pentru redacție sau invitații noștri, la care vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Întâlnirea va avea loc, deci, în 27 octombrie, la Biblioteca Metropolitană Filiala Dimitrie Cantemir, ora 11.00. Clădirea bibliotecii se află situată în vecinătatea Colegiului Național Cantemir Vodă http://www.cncv.ro/index.php?p=contact


Înregistrările audio-video și fotografiile se pot realiza fără acreditare de presă (pentru arhivele personale ale participanților), dar nu pot fi publicate sau folosite în scop comercial fără acordul scris al conducerii revistei Graphic Arts & Media. Excepție face partenerul nostru media principal, Portalul Revoluției http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1108.0


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu