Snow White

Snow White

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Portret

Topic nou pentru o rubrica in numarul din decembrie Graphic Arts & Media pe Portalul Revolutiei

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1247.0

Deschidem acest topic pentru realizarea inca a unei rubrici din revista Graphic Arts & Media, numarul dedicat Revolutiei si revolutionarilor. Va cerem sprijinul pentru a-i selecta, dintre cei pe care ii cunoasteti, pe cativa revolutionari reprezentativi pentru ceea ce s-a intamplat in 1989 in localitatea dv. Ideal ar fi ca persoanele alese de dv sa mai fie in viata si sa avem acceptul lor, pentru a le putea si intalni, intervieva, fotografia acum, inregistra, dar nu este o conditie necesara, putem scrie si despre cei care nu mai sunt printre noi - daca dispuneti de fotografii, documente, articole, inregistrari mai vechi, din care sa reusim sa extragem informatiile pentru materialele de presa. De asemenea, optiunea noastra este, in general, pentru luptatorii cu merite deosebite. Dar nu respingem pe nimeni: adica, aceasta calitate nu este suficienta pentru a alege pe cineva. Daca mai reprezentativi pentru dv sunt martirii, ranitii sau retinutii, va rugam sa-i propuneti si sa-i sustineti pe cei pe care considerati de cuviinta. Vom lucra rubrica in echipa, iar acordul majoritatii va fi decisiv. 
Inca o rugaminte: nu alergam dupa “vipuri”, ganditi-va la aceasta rubrica serios, cu raspundere si mai ales cu sinceritate. Pot fi printre dv oameni “simpli”, modesti, retrasi, aproape necunoscuti, despre care nu s-a vorbit niciodata in presa, dar care au insemnat enorm pentru noi toti in 1989. Am vrea sa-i avem din nou langa noi.  
Propunerile le puteti face aici, pe blog, pe pagina de facebook sau prin mesaje private. Ca si in cazul concursului de fotografie Dupa un sfert de secol – STEAGUL LIBERTATII NOASTRE si a rubricii despre “Copiii Revolutiei”, puteti folosi in principal adresa de mail dupaunsfertdesecol@gmail.com
Ar fi de dorit sa va argumentati optiunea pentru un reprezentant sau altul (sau mai multi, daca aveti) si sa postati aici si o fotografie cu persoana (persoanele) respectiva (e). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu